"Oma Rock ’n Roll"

Oma Rock 'n Roll

Bij het woord ‘bruidsmeisje’ denk je al snel aan schattige nichtjes of boezemvriendinnen. Maar waarom zou je je ouders of grootouders niet vragen de bloemen te dragen op je trouwerij? De oma’s van tegenwoordig staan midden in het leven!

Maggie en Josh uit Pennsylvaina wilden hun oma’s eren door ze een belangrijke rol te geven op hun bruiloft. Drie jaar daarvoor was de vader van Maggie op veel te jonge leeftijd overleden. Ze vond het nu extra belangrijk om de grootouders bij de belangrijkste dag in hun leven te betrekken. “Ze hebben geholpen met mijn opvoeding. Ik wilde zo iets terugdoen.”

De beslissing die ze vanuit haar hart nam, pakte erg goed uit. De oma’s vonden het fantastisch. En Maggie had bovendien het idee dat haar vader ook aanwezig was op de trouwerij: “Ik weet zeker dat hij het heeft kunnen zien. Waarschijnlijk keek hij met een glimlach neer op zijn moeder die de bloemenblaadjes strooide.”

De oma’s genoten met volle teugen. Oma’s van tegenwoordig zijn dan ook allang geen ‘oude vrouwtjes’ meer. Ze zijn actief, creatief, reislustig en staan midden in het leven. Dat bracht Bloemenbureau Holland op het idee om ‘personality-boeketten’ voor oma’s te maken.

Het boeket ‘Rock ’n Roll’ voor de uitbundige, creatieve oma heeft zwart glinsterende mitsumata-takken, knalroze anemonen en funky asparagus. Boeket ‘Actie-Oma’ is vrolijk met blauw-gele irissen, roze statice, gele craspedia en felroze rozen. Boeket ‘Oma Zen’ is elegant, met prunustakken en zachte, grote rozen. En boeket ‘Superoma’ is avontuurlijk, met alstroemeria, vetplanten en tillandsia. Vraag bij de bloemist naar een persoonlijk boeket voor jouw unieke oma!