Veelgestelde vragen

Stel je vraag via bovenstaande button. Het antwoord wordt binnen een werkdag toegevoegd aan deze pagina. 


Waarom deze campagne?
Deze campagne is een initiatief van bloemisten en telers die zaken doen met Plantion. Met de campagne willen ze benadrukken dat een bos bloemen of een plant meer is dan alleen maar ‘een product’.

Wat maakt deze campagne bijzonder?
In deze campagne gaat het niet om de promotie van de een of de andere bloemen- of plantensoort, maar om de achterliggende verhalen.

Met het kopen van een bloem of plant bij de bloemist haal je ook een mooi verhaal in huis!

Wat is het doel van de campagne?
Het doel is dat mensen voor bloemen en planten vaker binnenstappen bij de vakbloemist. Want daar krijg je meer dan zomaar een product. Je krijgt er ook aandacht, een persoonlijk advies en je doet er ook nog een boel inspiratie op.

Wie betaalt deze campagne?
De campagne is een initiatief van bloemisten en telers die zaken doen met Plantion. Een klein percentage van hun omzet wordt jaarlijks ingezet voor deze collectieve promotie voor bloemen en planten.

Wie maken de campagne?
Plantion (marktplaats voor bloemen en planten te Ede) coördineert deze campagne. Het concept ‘Met bloemen en planten haal je mooie verhalen in huis’ is bedacht door reclamebureau More. Creatief producent Lukkien heeft het concept verder ontwikkeld en geproduceerd. De mediaplaatsingen zijn geboekt door Zuiver Media.

Hoe ziet de campagne eruit?
De website: www.kleurrijkeverhalen.nl. Dit is een verzamelpunt van leuke, interessante en inspirerende verhalen over bloemen en planten. Het is de bedoeling om de verhalen te delen en mensen kunnen ook eigen verhalen insturen. De website heeft ook een praktische store locator (winkelzoeker) met de gegevens van bloemisten in heel Nederland